20 de cadouri pe care le poți oferi șefului tău dacă le Love Relatii cupluri

Cele mai bune Recomandari despre Cuplu pentru dvs. si Partenerul dvs.

Ciment daruirea unul cu celalalt cu incercat si adevarat parteneriat recomandari relatie conjugala specialisti si, de asemenea, real cupluri depind de.

Daca localizarea sufletului tau pereche de indata ce arata aspra drum, pregateste-te pentru adevar a exact cum sa faci un parteneriat sa dureze. Asta pentru ca parteneriatele pot fi complicate, dezordonate, precum si uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea vestea buna este ca merita in mod normal total merita efortul.

Dvs. si, insotitorul dvs. veti solicitati sa rasfoiti relatia curs pentru a descoperi traseul care functioneaza ideal pentru tine, dar care nu indica ca nu poti opri si cerere instructiuni pe parcurs. Totusi feriti-va de gratuit sfaturi oferite de prieteni, membri ai familiei, colegi, si in unele cazuri chiar straini complet - chiar daca sugestii este usor disponibil, nu indica este constant excelent.

Deci presupune nu esti inca casatorit? Merita tratament cu adevarat? Raspunsul scurt este da. Conexiune sfat este de obicei valoros mult inainte tu auzi nunta. La fel de permite sa nu uite cuplurile ca 've crescut unul cu celalalt in timp. Relatie conjugala, ca toate parteneriate, ajustari si, de asemenea, progreseaza cu timpul, ceea ce sugereaza nou indrumari poate evaluati.

Indiferent daca conexiune conditie este o data in, recent implicat, luna de miere este peste, sau unul cu celalalt atata timp tu am de fapt pierdut numar, noi am adunat parteneriat indrumari ale specialisti precum si autentic cupluri deopotriva pentru asistenta sigileaza dedicare unul fata de celalalt.

Top 5 abilitati pentru un incantat relatie

Compasiune

In unele cazuri, dezbateri ajunge la o arestare din cauza faptului ca nici insotitor vrea sa sa acorde atentie la ceea ce celalalt pretinde. Dar ascultand reciproc si incercand sa recunoaste exact cum se simt reciproc se simte cu adevarat nu sugereaza modificarea propriilor proprii idei si chiar neaparat marturisind ca te inseli, aceasta doar indica dezvaluie tu companion te apreciezi cum te simt care tu vrea a face initiativa de a intalni intre daca necesar. Chiar daca de fapt inteles companionul foarte mult timp, incercati sa pasiti in incaltaminte si, de asemenea, recunoaste ca ei ar putea vedea unele lucruri intr-un mod diferit pentru tine.

Interactiune

Este unul vizibil, dar poarta repetare: comunicare este printre the most important skills in any kind of partnership. A fi capabil de de a clar si in mod constant spune exact cum te simti va indica ca acele mici negre care ar putea altfel se transforma in ceva mai rau poate fi rezolvat devreme. Daca doriti sa stiti cum sa comunicati mai bine, puteti imi place sa citesti top 3 sfaturi despre comunicarea cu companion.

la fel merita tinand cont de faptul ca interactiunea nu doar inseamna ai capacitatea de a-ti face foarte propriu punct bine, totusi descoperire sa fii atent ceea ce spune insotitorul dvs. afirma de asemenea. Incearca sa folosesti „energic ascultand” cand discuti unul cu celalalt. Nu face pur si simplu asteptati va bazati pe vorbiti, inca intr-adevar fii atent la ceea ce pretind. Repetati ceea ce ei revendica inapoi. Si, de asemenea, solicitati sa clarificati lucruri - nu constant presupuneti ca intelegi ceea ce indica rapid.

Problema

Persoane fizice frecvent ganditi-va spunand ca natural rau, dar daca nu exista niciun disputa in conexiune, exista o probabilitate o persoana retine ceva . Diferente intre tu si, de asemenea, companion sunt practic inevitabil - conteaza cum cum aveti grija acele distinctii. Ocazional, este un caz de incercare de a sugera mult mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” start care se concentreaza pe sentimentele tale atacand partenerul - deci, „Sunt atat de consternat ca ai uitat aniversarea nuntii”, mai degraba decat 'exact cum s-ar putea sa fii atat de nesimtitor, incat chiar n-ai facut-o chiar obtine un card! '. Incercati sa evitati lasand puncte scoateti din control: nu starea puncte de care iti pare rau mai tarziu sau doar meserie nerespecta. Si, de asemenea, fii pregatit sa fii iertator: este doar cand ambii parteneri sunt de acord sa permita sa renunte la nevoia lor de a „castiga” dezbaterea ca poate de fapt termina.

Dedicatipe

In un termen lung relatie, angajament implica dorind ​​sa serviciul probleme impreuna, pregatirea pentru viitor unul cu celalalt si, de asemenea, clarificand precum si protejand frontierele pe care le ai s-a stabilit. Acest lucru necesita perseverenta precum si efort - dar stimulente sunt mai mult decat merita. Si pe termen scurt, acesta poate la fel implica angajare de la moment pana la moment. Chiar daca sunteti o initiala zi cu cineva, este important tu ai capacitatea de a da lucruri complet interes precum si arata rata de interes in loc de intrebare ce altceva ai putea face sau lasand mintea obtine innegrit cu dubii.

Dragostea

Grecii Ancient aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire erotica. Inseamna a fi atras la fiecare altele. stimuleaza care va face relatia se simte cu adevarat interesant si, de asemenea, special.

Philios. Acest lucru implica relatie. Este sentimentul de intelegere unii pe altii, bucurandu-se compania si, de asemenea, avand partajat pasiuni.

Agape. Acest verifica aici lucru indica sa fii pregatit sa iesi din calea pentru cealalta individual sau pune initial. Ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu un loc de munca chiar daca esti intr-adevar obosit sau ceva mare de genul ingrijirea lor dupa operatie.

O relatie cu toate 3 din cele de mai sus cu siguranta prospera. Cu toate acestea daca orice dintre le lipseste, tu s-ar putea gasi lucruri chiar mai mult dur. Asta nu sugereaza ca nu poti ajunge acolo, dar acesta ar putea fi merita luand in considerare metode ai s-ar putea concentreaza mai mult in ceea ce lipseste. Daca presupui ca s-ar putea nevoie ajutor cu acest lucru - sau oricare dintre celelalte alte conexiune abilitati furnizate pe aceasta pagina web - s-ar putea s-ar putea ca sa incerce Conexiune Terapie.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly