Ce fac cele mai bune relații cupluri (și ar trebui să o faci și tu prea)

BDSM: idei pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre https://cruznjpk587-94.webselfsite.net/blog/2021/03/26/12-sfaturi-utile-pentru-a-face-sex cele mai esential BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou functie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet precum si specializate magazine furnizati o semnificativa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este intr-adevar vital sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece subs ar putea fi uneori inchis.

Fara mila

BDSM este unica practica care are nevoie o uriasa suma de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm on your own - indiferent daca este in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly